0

Sobre nosaltres

Aquesta revista pretén ser una comunitat lliure, inclusiva i respectuosa per les noves generacions de pensament. ¡Poti-Poti! Magazine és un projecte col·laboratiu en forma de publicació periòdica en paper, que ofereix un espai de difusió, debat i reflexió; un mitjà accessible i amè, que combina rigor, humor i actualitat.

A dins hi trobaràs, doncs, un poti-poti de temàtiques i continguts. GÈNERES, JUSTÍCIA CLIMÀTICA, EUDAIMONIA, MUTS I A LA GÀBIA, BOOMERANG, EL CONFESSIONARI, PÀGINES EN NEGRE, AL DESCOBERT!, són alguns dels noms de les seccions en què està dividida la revista. Música, cinema, teatre... sexe i drogues, política, entreteniment, història (i altres històries) creen aquesta explosió de colors, barrejant text, fotografia i il·lustració. Sabem que mai has deixat de tenir ganes de dir coses, per això t’obrim les pàgines a qualsevol proposta. Contacta'ns a hola@potipotimag.net per noves col·laboracions.

> Si voleu distribuir ¡Poti-Poti! Magazine al vostre comerç o si no la podeu trobar al vostre país també ens podeu escriure un correu elèctronic a hola@potipotimag.net